Tuesday, July 15, 2008

MAJUK AGI

abis dikoyak nya buku

menangis tersedu-sedu "tasih nak follow papa, aper papa x ajak tasih"


mengamuk sakan


bantal busuk x leh tinggal

last nite ader sorang princess tu merajuk coz papa kuar gi beli rokok x bawak dier. alah papa gi jalan kaki aje, x leh bawak kasih, susahlah anak dara encik rizal ni lambat giler bersiap, nak make up dululah, nak h/baglah, itulah inilah. kita dah sampai kat kedai dia masih kat umah agi.
My dearest rizal, anak dara awak ngamuk semalam cam nak pecah umah dibalingnya semua buku ngan vcd (opppps vcd kesayangan awak) last nite saya takut nak cakap, ayang baca blog ajelah.

11 comments:

j u z z u N m e said...

hye akak~ nama anak akak kasih yer..cutenye nama tuh..secute anak akak.. kiter exchange link yer...

Nazathul Hamimi said...

ala siannyer kasih.. tak dapat ikut papa ker.. ala papa tu pergi kejap jer..

kasih pun ada bantal busuk?? sama la dengan anak2 saya. hehehe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tq u juzzunme, okey aka pun dah link

nazthul
dua-dua anak saya pun ader bantal busuk, tapi yagn sulung tu lagi berkepit ngan bantal busuk

MISSLYANAAFIZA said...

rindu la kat kasih....kak rose kiss kan taseh untuk saya yer....

sweethOneY said...

nasib baik leh gtaw ikut blog kan..hiks

ganasnya kasih tu..nama cuteee :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

misslyanaafiza
eeh korang bila nak datang tido umah akak, nanti balik akak kiss untuk korang. kirim salam kat fea cakap bila lagi nak datang


sweethoney
tq

Zaidi Zainal said...

salam, hehehe mem anak u pun comel gak tu...haaa seronok kan tengok budak kecik baru bertatih

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zaidi
tulah, x sabau ai nak dapat anak lagi tapi belum ader rezeki. rindu ngan keletah baby

wahdi said...

Salam there, thnx for the visit ;)
Comelnya anak2 u!

~chacha~ said...

hye sis..
thnxx for jenguk² to my blog..
comel ur puteri..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

wahdi
tima kasih

chacha
tima kasih

 
template by suckmylolly.com