Tuesday, April 15, 2008

LUAHAN HATI II

My dearest rizal memang menjadi impian wanita inginkan umah yang besar bagailah, tapi itu mungkin impian wanita lain. BUT NOT ME. saya dah bersyukur sangat ngan aper yang Allah S.W.T limpahkan pada kita sekeluarga. x payahlah ayang sibuk nak cari umah lagi. Condo kita ni dah best sesangat. bukankah kita dah plan nak bina umah kat tanah di Kemaman, kenapa tetiba lak tukar plan??? i thought both of us dah agreed ngan ideas tu.
My dearest rizal, yang x kisah sangat umah besar ket, umah kecik ket, yang paling ponting dalam idup yang ni tetiap bulan boleh buat therapy kat shopping complex dan boleh enjoy ngan anak-anak. buat aper beli umah lagi kalu tetiap bulan kita anak beranak duk jilat dinding umah baru. nak macam tu?????????
l love shopping kat BB Plaza.

3 comments:

Anonymous said...

dengar criter durian runtuh tu banyak ina, pasal ko marah Mr. Rizal nak buy.

Anonymous said...

takyah pindah lar kak rose, nnt ssh nk g jmpa kak rose n family especially kasih tu..jauh dr bandar lak tu..tak mau pndh tau kak rose..

Fenrisar said...

Attention! See Please Here

 
template by suckmylolly.com