Tuesday, May 27, 2008

SOGO


puting ni untuk kasih coz aku dah beli botol yang baru....


during lunch hours tadik aku went to sogo. sorang aje coz si seri tu sibuk nak cari makan. actually i need to buy barbie swatch for kasih but menda lain lak aku beli. Lain yang dicari lain yang dibeli.
Dari kecik sampailah umur abang 5 tahun, x pernah sekali pun tukar powder lain. Selalu kitaorang beli Baby Jonhson Powder tapi aku malas betul nak menapak ke Small House nak gi beli. tommorrow kan aku cuti for 3 days so rembat ajelah aper yang ader. since anak aku pun dah suka ngan Disney aku ambik jelah yang ni.

1 comments:

green card lottery said...

Thanks to the owner of this blog. Ive enjoyed reading this topic.

 
template by suckmylolly.com