Monday, June 02, 2008

LEPAK : 30 MAY 2008




kalu kat katil sendiri haram x leh makan cam ni, x pelah hotel kan, belasah ajelah


happy anak-anak aku coz boleh lepak bilik







ofismate rizal cakap laki aku ni x sporting, biarlah mulut orang nak cakap aper, tapi laki aku ni adalah jenis "family man" anak-anak lebih diutamakan daripada keenjoyan diri sendiri. perut sendiri no 2, apa-apa anak dulu.

Yelahkan member rizal cakap rizal x sporting, awal-awal nak masuk bilik dah, diaorang senang lah cakap anak dah besar panjang. x kan aku nak lepak and enjoy ngan performance from DEE sedangkan anak-anak aku merengek nak balik hotel, x koser aku. anak-anak aku kecik lagi diaorang bukannya minat nak nengok dee buat lawak ke, ader persembahan fire-fire, tu semua menakutkan abang ngan kasih.

1 comments:

lottery results said...

Kanami sang imo blog. Daw spaghetti.

 
template by suckmylolly.com