Thursday, June 26, 2008

LUNCH

seri ni still single n available,

boleh lunch, tapi x mahu lebih dari RM10.00 (mak pak dier kaya giler, gi kerja siap ader driver antor, tapi haji bakhil yang amat, semuanya kerana hobinya yang suka menabung duit)


abis licin nasi coz lapor giler

during lunch hour tadik, ai ngan seri lunch kat foodcourt Maju Junction. ingatkan nak makan KFC, tapi si seri takboh lak, katanya ari ni punya menu bugjet kat foodcourt aje.

2 comments:

Azura said...

hai.. salam kenal.. know you sebab i salu go to puterisatu blog.. tak kenal pun dia..just drop comments sekit2 jer.. nice to know others by this blogging kan... dulu suka jugak gi maju junction tapi dolu2 lah.. now mmg tak pi.. ada lagik ke MEJAAKU kat sana heh?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam perkenalan juga dari saya, terima kasih kerana sudi singgah di blog saya. mejaaku dah bankrupt sekarang dia ganti ngan restoran thai tapi mahai lah jugak

 
template by suckmylolly.com