Tuesday, June 03, 2008

MANDI LAUT : SATURDAY - 31 MAY 2008


duk bertapa ke kasih???




buai laju-laju








kasih tempat dia kat gigi air ajelah, takut bebenor


x plan pun nak mandi kat pangkor, tuan besar ajak jalan-jalan aje, x pikiq langsung yang abang x leh nengok air laut. merengek-rengek lah abang, pujuk bagai papa dier, coz nak jugak mandi kat sini. rizal soh aku carik baju swimming kat abang ngan kasih, aku cakap membazir aje, pakai ajelah jeans tu, lagipun aku sentiasa bawak spare baju anak-anak. budak-budak kan selalunya baju sluar diaroang cepat kotor.

kesian kat tuan besar, hajat kitoarang semua tercapai, tapi hajatnya sampai kesudah x kesampaian, actually tuan besar berhajat bebenor nak naik speed bot, tapi apakan daya abang ngan kasih x nak, depa takut ngan kelajuan, takut jatuh kat lam air. puas lah rizal duk pujuk abang ngan kasih, langsung x jalan, aku pujuk pun x jalan, diaorang dah syok giler mandi laut sampai x nak balik.

1 comments:

online free lottery said...

Baw, kasagad-sagad sa iya ubra blog!

 
template by suckmylolly.com