Monday, June 02, 2008

WEDNESDAY : 28 MAY 2008

red color to kasih punya, blue abang danish punyer

powder ni aje yang sempat aku capai, baby johnsons x der kat sogo



aku gi sogo ngan abang, not to buy shirt, menda tu dah berlambak kat umah, tetiap bulan dah shopp, aku nak gi beli powder ngan botol susu diaorang.





aku bik 3 days leave coz banyak menda nak kena settle. got an appointment with wendy at 11.30 am. last minute Tuan Besar cakap nak gi Family Day. so semua jadi kelam kabut coz nak kena sediakan last minute.




1 comments:

super lotto numbers said...

What a great moment of reading blogs.

 
template by suckmylolly.com