Thursday, July 24, 2008

BILA DAH BERJALAN......

asal niatnyer nak beli cili padi ngan pisang aje, tapi as usual lah terlebih suday

after that, went to kedai jual barang plastik, nak beli alas kaki getah


lumrah alam, biasalah kan kalu dah kuar mesti ader singgah jap kat kedai lain yang seangkatan dengannyer.


3 comments:

moralle said...

Kak orang pompuan ni slalu gitew kan, dah plan nak belik yg perlu jer, but bila dah sampai kedai, satu bakul penuh, tu yg tak leh nak pegik shopping ctr, nanti satu trolley pulak penuh, hehehe........

ratna said...

biasa la tu... kalau kita nak pi kedai, nak beli satu barang jer...tp mesti ada org lain mencukai kita kan.... lagi satu..mata kita gak yg rambang.. he he he he...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

moralle
tulah dah lumrah alam kan. dari umah nak beli yang tu sampai saner yang tulah, yang nilah

ratna
anak-anak kak rose memang baguih kalu bab mencukai nih

 
template by suckmylolly.com