Tuesday, July 29, 2008

CELCOM



tengah malam buta gi Ampang Galaxy, neman eji nak register line celcom. before ni, eji pakai pre-paid aje sekarang baru nak pakai line pas boss bagi elaun h/p RM150.00 so apalagi kita enjoylah....

6 comments:

Aien cute said...

wah... bestnya kalau dapat elaun hp RM150.00.... company apa tu! ada kerja kosong lagi tak?

just joking... :)

Kak Yong said...

sgt best! dpt elaun hp gitu...

Pocket said...

150 phone elaun!!
kami kat kilang ni yg slalu 'ter'pakai henpon wat call supplier ni pun tak leh nak claim!! oooiiii!
jelees..:)

dah dekat dua tahun pakai celcom postpaid, i know how much is 150 ringgit worth of talking time ...
beshnyeee...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

aien cute
syarikat minyak, nanti kak rose tanya adik kak rose

kak yong
bestkan, kita yang dah kerja bertahun pun x dapat-dapat agi

pocket
tulah rezeki adik kak rose lah tu

Nazathul Hamimi said...

syok la kalau ada company yang boleh support hp bil..

rezeki sungguh yer..

My Life said...

pg galaxy ampang? awat tak singgah kedai saya kat sana? kat ground floor dkt dgn korean mart yg ada gambar kawen byk2 kat dinding pastu ada tshirt printing. nx time dtg singgah2 la...

 
template by suckmylolly.com