Wednesday, July 23, 2008

DRESS

kain pink ni ikut fesyen dress kat bawah


kain biru ni tiru fesyen dress itam







kain biru dot-dot tiru fesyen kat bawah


yang ni ikut dress cotton kat bawah



during lunch hours, went to Nagoya & sogo sorang-sorang, seri pose lagi. gi Nagoya beli kain, gi sogo nak snap photo coz nak tiru fesyen. nak ajak su or boss, malas takut diaorang boring nunggu aku duk belek kain. aku nok beli semua dress tu dok mampu lah, mahai giler, x setaraf ngan gaji aku yang ciput tu. so cara terbaik, beli kain kat Nagoya antor kedai. x sama pun x aper tapi serupa.


12 comments:

Rajuna said...

waa
ini blog fesyen ke?
excited nyerr
i suke berfesyen
ala feminin sket
emo giteww
hehe

Rush Murad said...

inilah baru dikatakan perbelanjaan berhemat dan BIJAK..... nasib baik orang lelaki tak payah nak tukar2 baju berbunga2.... pakai plain jer, sure org tak perasaan ekkk....? pic ur sister tak der lagik ker? saja tanya..... :)

roro said...

i thought about the same thing.. but work shirt tailor price lebeh kurang ready to wear price... baik tak payah...

i think about learning how to make my own shirts.. senget pun senget lah..

Kak Yong said...

right! cara yg bijak! jimat sket fulusss kan??? i like!!

Mummy said...

idea yang bagus yang....clap! clap!

suw said...

wahhh..sgt kreatif gituh

seaweed said...

its a great idea! seriously a brilliant one! i'll follow akaknyer steps soon : )

IBU KUMBANG said...

Wow.. cantiknya kain kat nagoya especially yang last one...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rajuna
tq singgah blog akak, ni bukan blog fesyen, tapi sekali-sekala bila akak buang tabiat, ader lah akak put kat blog

rush murah
nanti kalu ader, kak rose put, adik kak rose payah benor nak bagi gambar dia. kedekut. laki kak rose pun selalu cakap senang jadi orang laki.

roro
ohhh, tak sama roro, kak rose tempah lam RM70 aje, kain tu bukannya mahai sangat lam RM15.00 aje semeter, beli cuma 2 meter aje. baju kat atas tu cost dia lam RM220.00. kalu kak rose beli mau soru lari sebelah kiri

kak yong
jimat banyak

mummy,
tq.


suw
kena kreatif, kak rose x mampu beli dress tu mahai sangat

seaweed
kak rose x mampulah beli dress tu, mahai giler ah. that whylah kak rose tempah aje

ibu kumbang
nagoya tengah sale.

rasp said...

bravo *clap clap* mmg idea yg bagus and bijak u..

ratna said...

bagus...skrg ni semua kena pandai berjimat. kat mana nak tempah buat dress tu semua?

PerantauSepi1306 said...

hmmm berkenan tengok yg bunga-bunga pink tuh... cantik.... :D

 
template by suckmylolly.com