Friday, July 18, 2008

GILA TALAK

si bf sibuk duk antor sms
si tinggi lak naik rimas kena baca



nah anda, tengok dia tulis aper

dah bestfriend kan semua mesti report kat aku



si tinggi ni dulu ader bf, pas tu putus di tengah jalan coz ex bf dia suka ngongkong. sejak putus cinta ni, bf dia cam x reti bahasa. setiap ari call n antor sms, bukan satu or dua tapi berpuluh. naik rimas si tinggi ni nak baca. kesimpulannya si bf tu gila talak coz seri ni baik bangat orangnya.
si tinggi ni x pernah pakai baju kurung, walaupun hari jumaat. aku selalu gak bising cakap kalu x nak pakai sekali pun, ari jemaat pakailah baju kurung. jawabnyer "malas nak iron"

18 comments:

Yatie said...

salam kak .. terima kasih ye sbb sudi nak singgah blog .. will link ur's to mine .. tq :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

yatie
tq very much

echah_syed said...

biasa la bila ade tak menghargai.. :(

IBU KUMBANG said...

hehe.. semoga ser itu tau mcm mana nak ajar lelaki itu.. wah!! batu api la pulak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

echah
selalunya memang cam tu kan

ibu kumbang
dia cuma tahu buat donno aje.

ita.itu said...

abis baju lain dia pki dia x iron ke...x kan lah...:)

ain fadzal said...

ckp kat si tinggi tu,

lelaki ngongkong ni memang rimas.
carik je la gf yg suuke kongkong.

& ari jumaat i selalu pakai seluar.

senang nanti terus balik kmpg jek.

:D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ita itu
kata seri, baju kemeja ngan pants senang nak iron, boleh iron guna iron stim just touch kat kemeja n pants tu aje. kalu baju kurung kan besar, ader kain lagi, so kenalah beriya gosoknya.

ain fadzal
seri pun cakap senang nak jalan kalu pakai seluar, langkah pun panjang.

zackzara said...

salam akak..
thanks for dropping by at my crib. :)

And to kak seri...I pun mmg tak berapa sgt berbaju kurung..cuma akan jumpa bila ada function yg kena pakai..if not..seluar je senang..bleh naik tangga dengan berlari2 hahaha...

Mommy Lily said...

biasanye lelaki suka mengongkong masa bercinta...lepas kahwin akan hilang la perangai tu... tk caya ke? ni pengalaman mami juge. bukan ape, coz mgkn dia takut kehilangan kita masa bercinta. tp bila dah kawin sah2 jadi milik dia so dia bebaskan la sikit...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lelaki...da kne tggl br nk care..mencik2...nice 2 meet u sis...PINK gtu..haruss laa N lawat sll neyh....

cendawanintim said...

moga seri dapat asben yang baik cam dia jugak..amin.

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

tumpang lalu! tumpang link!
tq..tq

KV said...

hihi..mmg malas nak iron baju kan. Kv ni hari2 wajib pakai baju kurung. Nak tak nak, 'gagah' kan diri jgk ler iron baju2 tu.

suw said...

heheh,tgk tajuk entry tu..ingatkan gila talak ape..heeee ;p

Abang Long said...

Gila talak adalah antara 10 penyakit merbahaya. Kena rawatan cara laser baru hilang.

oe~ said...

kongkong tu tanda sayang kut. bf tu tak nak la share kejelitaan gfnye dgn org lain... namun si gf kene ingt la... selagi blm jadi isteri, si bf pun takde hak nak tgk sorang2. so... kalau nk berbaju kurung, bertudung, sekali gus nk menjaga aurat, biarlah ikhlas kerana Yang Maha Berkuasa. bkn sbb bf punnn... tutup aurat tu wajib

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zackzara
kak seri kirim salam.

mommy lily
tul tu. bila dah dapat, lama-lama dah makin kurang dia kongkong

princess
tq


cendawanintim
seri kirim salam. mudah-mudahan katanyer

yuz
terima kasih

kv
itulah duty yang paling malas kak rose nak buat

suw
tulah buat suspen aje tajuknyer


abang long
tulah rasa kena laser baru betul


oe..
tapi bf tu memang giler kongkong lah oe, kak rose pun rimas nengok dia kat seratus kali call seri

 
template by suckmylolly.com