Thursday, July 31, 2008

JAYA JUSCO MALURI

last nite, eji ajak gi JJ Maluri, nak cari sepatu baji yellow color

namun x der yang eji berkenan, sok nak gi BB cari lagik


aku berkenan ngan h/bag, hampir-hampir nak ambik dah tapi sib baik eji cakap kalu ader banyak baju kaler x rugi beli tapi kalu selai aje, x berbaloi

aku : kasih cantik x dress purple ni?

kasih : flower nilah yang cantik bukan dress tu

adik aku ajak aku neman dia gi JJ, nak beli sepatu baji, kesian lak, petang tadik dah gi Sogo ngan Times Square, tapi x der yang berkenan. on the way nak balik eji ajak gi Pasar Malam Taman Connought nak beli Yong Tau Fu.

2 comments:

awieworld said...

uik...bunga yg kasih suka,,,hehe

baju purple tu lawa la...(sebab awie like purple)..hehe

beli jer...kalu dah berkenan..ahaks

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

awieworld
x belum pun awie, adik kak rose nak cepat sempat nengok aje

 
template by suckmylolly.com