Wednesday, July 30, 2008

KASIH KU TERCINTA




dah elok-elok posing boleh menguap lak,




last nite anak bertuah ni mintak baby. kasih nak baby girl lah mama. rasanya setiap kali nampak baby kat tv or kat playground ke, kasih mesti merenggek nakkan baby. tapi tulah, tuan besar cakap belum masa nyer lagi. Lelaki belum kahwin cakap lain dah kahwin lain jadinya.
dulu zaman bercinta bagai, aku cakap kalu boleh setiap tahun aku nak mengandung coz aku suka anak yang ramai. tuan besar cakap "alah belum kawin bolehlah cakap, dah kahwin sok-sok, bila dan pregnant mesti x nak". tuan besar silap besau, lepas beranak dan beranak aku memang nak mengandung lagi, kalu boleh setiap tahun coz aku suka anak ramai. bukan cam aku, 2 beradik aje ader, bila raya aku pandang ko, ko pandang aku. tapi kalu ader ramai adik beradik, perrrh meriah giler tu.
tapi tulah, tuan besar tetap ngan decision nyer "BELUM MASA LAGI". yelah kan kuasa veto kat tangan tuan besar, aku yang kecil ni patuh ajelah.

6 comments:

rasp said...

insyaAllah bila ada REZEKI tu aderlah...

Suri said...

comelnyer puteri kasih ni.. i ni dok mengidam anak, belum lagi rezki Allah nak kasi.. i came from not so big family, 7 adik beradik, but 2 dah meninggal, skang tinggal berlima je. hubby lak 3 beradik jerr..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
tulah yang kak rose x sabau nak anak lagi ni.

suri
wah suri, 7 adik beradik suri cakap not so big family, itu dah kira besar dah bagi kak rose

Ida said...

cute nya diaaaaaaaaa~!
;)

Skullsplitter said...

agree! cute nyer kasih ni! Hai kasih!

peej said...

so comel la kasih nih..so preety..sukerr..
owh btw first time here..bukak ur link from mine.. ;p

 
template by suckmylolly.com