Friday, July 25, 2008

KEDAI SERBANEKA


abang x habis-habis ngan kreter mainan

kasih kalu x pencil, kaler pencik


last nite kena gi lagi kedai optical coz nak tukar spek mami, on the way nak gi dropped jap kat kedai serbanika, nak beli toys for abang n kasih. dulu asalnya kedai RM2.0o tapi lepas tu dia tukar kepada Kedai serbaneka coz harganya dah x der yang RM2.00. mesti rugi nih.
mami cam biasalah bising cakap aku terlalu manjakan sangat abang n kasih. alah bukan mahal pun. mami cakap "memang x mahal tapi kalu dah hari-hari, boleh jatuh bankrupt tau" kena bebel kan lumrah alam, walaupun saya dah tua, mak saya tetap membebel dan marah kat saya sebab saya salah.

3 comments:

~dyla~ said...

kasih amik toy ape tu?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dia x suka toy dia suka pencil or pencil warna

rasp said...

2 org anak, 2 perangai yg berbeza kan.. layan je lah... dibebel tandanya sayang ...

 
template by suckmylolly.com