Monday, July 07, 2008

MAMA RINDU KAT KASIH








x tentu hala aku buat kerja kat ofis, sekejap-sekejap aku called umah, nanya pasai kasih n abang. according to mami, abang x deman mungkin cuma x breakfast pagi tadi so perut masuk angin tu yang muntah.


skrang aku risau pasai kasih. camner lah kasih kat umah, memang mami ader tapi anak pompuan bertuah sorang ni rapat giler ngan aku. abang lain lah cucu sulung, apa-apa hal dia nak mami dulu baru aku. tapi kasih apa-apa aku dulu.

10 comments:

lankapo said...

cian kasih manja dgn maknya ker hehe

comellah anak u ni ..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tima kasih, semua tu rezeki dari Allah S.W,T

ellyn said...

sian kasih demam...

saya suka tgk muka kasih...so cute la

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Demam ye sibudak kecil tu..budak² if demam, mmg kesian...!!

Budak demam perlukan lebih byk perhatian....

P/S: Air Badak!! Air Badak!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

terima kasih ellyn.

tulah berbotol-botol air badak kat umah

one love said...

i cant help but repeating "your beloveds are so beautiful..."

kesian, kasih tak sihat lagi yer...

suami sakit tak kesah sangat, tapi kalu anak sakit, rasa nak pengsan tengok diorang tak bermaya macam gitu...

hmmm...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tq very much, betul tu laki sakit x aper lagi, anak sakit, weei susah hati. buat aper pun x jadi.

Mommy Lily said...

kesiannya kasih... mesti mama dia risau sgt... mmg nk buat kerja pon tk leh fokus kan..

semoga kasih cepat sembuh..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah, banyak salah tul buat kerja ari ni, otak kat umah, tangan duk menaip

[SAFEA] said...

safea pun rindu kat kasih..
kungfu panda safea dah beli..

 
template by suckmylolly.com