Thursday, July 24, 2008

POKOK BUNGA

aku memang selalu lupa nak siram pokok bunga satu-satunyer ni, ni pun pas kena sound di seri, kalu idak bercintaaaaaaaalah aku nak siram. bukan malas tapi memang selalu lupa. orang beli pokok bunga aku pun sibuk nak beli tapi dalam erti kata sebenar malas lah tu bukan lupa


hasilnya daunnyer abis keguguran coz dah 3 weeks aku lupa nak siram. kesian kat pokok tu mesti dahaga giler coz tanahnyer kering kontang












3 comments:

rasp said...

mak aiii 3 minggu... kalo kita mati kehausan tu beb! sib baik masih ada lagi daun2 iye! *ahaks*

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
tulah tapi banyak giler daun dier dah gugur

Along Abdul Karim said...

samalah kak rose.. pokok bunga kat office along nie pun gamaknya menerima nasib yg sama..huhuhu..

benar sesangatlah kata kak rose tu.. org beli pokok bunga along sibuk gak nak beli. kesian kat pokok-pokok bunga tu...

agaknya pelupa cam kite nie boleh jaga kaktus je kot ;p

 
template by suckmylolly.com