Wednesday, July 16, 2008

ROUTINE

abang berwrestling ngan papa

mama ngan kasih main pondok-pondok, "ni baby tasih nama dier minnie"


kena story lu lum tido

ai love the bedtime routine around my house. typically lepas dinner aje, we spent playing either outside or throughout the house. or kitaorang walk to the park nearby. x derlah setiap malam but many nights a week the routine remains the same.

ai believe that tersangatlah pentingnyer untuk kita be part of the bedtime routine with anak-anak. selalunya tuan besar will play man to man ngan abang. wrestling ke, tembak-tembak, water fight, games, cam-cam lah selagi boleh layan, layan. aku lak play girl to girl ngan kasih. masak-masak, main pondok, geletek saner geletek sini, main barbie.

once abang ngan kasih are cleaned up n have the baju tido on, aku ngan tuan besar gilir-gilir baca buku criter n kalu budak-budak bertuah tu boring, kitaorang reka ajelah criter apa sahaja yang boleh buat abang n kasih ketawa.


6 comments:

[SAFEA] said...

adoi geram nyer ngan kasih nie..
nnt lar pia dtg umah.. sabar leh tak?? nk cari CD dlu kang bising lak hero hensem kat umah kak rose tu..

kak rose, actually mukhzani ajak safea kuar ari weekend ni. tu yg agak kepeningan, nak gi umah kak rose or gi date dgn dia..

tolong lar...!!! pe kata, safea bawak anak2 kak rose teman safea gi date..?? amacam, ok tak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

giler aper. pergi dating lah penting. anak kak rose bila-bila pun boleh jumpa

Sableh said...

Tkasih kerana datang melawat. Memang best... yang penting kita seronok sebagai satu family

rasp said...

i pun agree that quality time ngan family mmg penting kan dearie!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
yap...betul tu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
yap...betul tu

 
template by suckmylolly.com