Monday, July 21, 2008

SAFEA N THE GANG








Safea n the gang sampai kat umah bih kurang kul 5.00 petang. kata nak datang lepas zohor, tapi pas asar baru nampak batang idung. ayam yang aku goreng pun dah sejuk giler jadinya. as usual budak-budak ni kalu datang, mesti bawak buah tangan, especially si safea ni, dia belikan abang DVD tarzan. pas tu bawak jajang for abang n kasih. abang ngan kasih sayang giler kat kakak-kakak ni. abang lak dah sayangkan sangat ngan kakak safea coz ari-ari asyik gayut kat telefon x kira siang malam. safea ni suka sangat melayan abang, belikan itulah, belikan inilah, budak-budak apalagi, saper yang bagi attention lebih sikit, yang tulah dia sayang.

2 comments:

[SAFEA] said...

best nyer semalam..
nnt safea upload gambar kat taman..
wat masa nie tak free, byk keje nak kena settle kan..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ya, jangan lupa e-mail kat kak rose nak taruk dalam blog

 
template by suckmylolly.com