Wednesday, July 09, 2008

SLING BAG

sling bag ni aku hangkut ke hulu hilir kalu kena naik LRT


ni aje isi kat dalamnya, lain tarak


aku akan pakai sling bag ni kalu kena gi kerja naik LRT. jarang sangat aku bawak beg besar bagak coz pengalaman yang lalu mengajar aku erti berhati-hati. Dulunya aku suka sangat melawa x kira tempat, so akibat suka sangat jangok maka 3 kali aku pernah kena ragut, so sejak dari ari tu, kalu aku kena naik LRT, maka aku saut aje beg ni. kalu tuan besar anto jangan katakan beg bapak besar, segala mak nenek pun boleh bawak.
Sejak zaman kerja kat Khaz agi, aku memang x suka pakai lipstick, lip gloss pun sama, x tahulah kenapa tapi aku rasa macam bibir x best aje ader menda kat situk. Setiap kali ader meeting or nak gi visit maner-maner, acap kali jugaklah aku kena sound kat boss coz x pakai lipstick. aku cuma make-up pagi nak gi kerja itu aje skali, pas tu tak de touch up balik, biarpun dah abis make up tu kena air sembahyang, hanya pagi tu sekali aje aku make up.

member kat ofis aku selalu ngeleng kpala kalu nengok sling bag or h/bag aku. sling bag tu bolehlah tahan tapi kalu h/bag depa cakap arap beg aje besar isinya ciput aje.



7 comments:

lankapo said...

pergh 3 kali kena ragut saba je lahh.
bahya lah sekarang ni kat mana2 pun tak selamat..selalu kena berhati kan

tak tahu lah apa akan jadi 10 thn lagi

Kak Yong said...

wah! pernah 3 kali kena ragut? uiks! emmm, mmg secure skte la bila guna sling bag kan.

Mommy Lily said...

mami pernah kena potong handbag dlm lrt. naseb baik ada 2 lapisan so tk tembus la ke dalam. geram rasa nk hantuk kepala ke dinding je sesapa yg buat tu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lankapo
kak yong
mommy lily


tulah memang kena berhati-hati sekarang, dunia semakin hari semakin menjadi-jadi

Great G.U.R.U BaniHassim said...

akak ni red-maniac ker???
merah2 sumer nih...

Lily.Lulu. said...

sampai 3 kali kena ragut kak ?? Ya Allah .. bahye nyee ...

kenapa masa kali pertama ngan kali kedua kena akak tak amik pengalaman tuh .. kenapa harus kali ketiga yeh ??

hehehehehe ...

jap jap
akak keja kat khazanah ke ??
aiyooooooo~

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bani
semua warna akak suka, kalu cantik akak beli aje x kira warna


lily
tulah akak ni ngok sikit, x tahu berjaga-jaga semuanya take easy aje. bukan akak x kerja kat khazanah lah. tu dulu

 
template by suckmylolly.com