Thursday, July 31, 2008

TING TONG

dua-dua kepala dah ting-tong, kekenyangan makan nasi goreng



pas tu gi usiknyer kak ani

see, dia wak muka toyok dia tu, ingat comei lah tu




Pas kenyang aje perut, kepala memasing mula lah ting tong. cakap aje x makan, diet, tapi bila dah sampai kat food court, tapaulah jugak. cakap aje lebih, buat x nak. susah tau nak diet, memang payah giler. usaha tangga kejayaan. usaha makan aje yang nampaknya lebih ni.


5 comments:

rasp said...

hehehehe..looks like u guys are having fun...

mama ranggie said...

seronoknye die...hepi je kan?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
macam tulah selalu

mama ranggie
seri baik dik, kak rose suka kawan ngan dier, coz x pernah ader problem

13may said...

eh! muka cam nak sama ler...hehhe hehhe

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

13 may
baguslah kalu cam tu, kak rose pun sayang giler kat dia

 
template by suckmylolly.com