Friday, August 08, 2008

08.08.08







today is so special 08.08.08. WOOOOOHOOOOOO!!!!!!!!!
okey, some self promotion, today is my birthday, maka genaplah umur aku yang ke 33 tahun. aku dilahirkan pada hari jumaat, 8/8/1975 jam 8.00 malam, semua berkait ngan angka 8. Anak kedua daripada empat beradik.
thanks to those who wished me yesterday and today too.

9 comments:

ain fadzal said...

akak ke yg call hotfm td.

ckp semue kait nombor 8.

anyway,

hepi besday! make your dream comes true.

Akak said...

Salam Crazy Beautiful...

Happy 33th Birthday..

Semuga panjang umur, murah rezeki, berbahagia selalu hendaknya disamping keluarga yg tersayang dan semuga sentiasa mendapat keampunan & keredhaan Allah SWT..

Nak pi celebrate kat mana? akak nak ikut nie...(dgn muka tak malunya!)

rasp said...

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to dear CB
happy birthday to you.........

smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, sihat sejahtera, berbahgia hendaknya bersama keluarga tersayang dan diberkati Allwah swt...

smmmoooccchhhh!!!

Suki Cida said...

hye... happy birthday kak... semoga panjang umur dan murah rezeki... hope this birthday akan special dan ingat sampai bebila ok!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ain fadzal
bukan akak yang call, mesti sama birthday ngan akak tu. tima kasih atas ucapan tu

akak
akak, tima kasih banyak-banyak atas ucapan tu. x celebrate coz, dengar khabar-khabar tuan besar kena kerja malam ni

rasp
tima kasih banyak-banyak,banyak-banyak yang x terhingga atas ucapan tu

sukicida
tima kasih banyak atas ucapan tu. insyaAllah

ryann said...

wahh...cantiknya tarikh. memang istimewa. semoga kehidupan dirahmati. selamat hari lahir sis.

Along Abdul Karim said...

kak rose.. maaf baru tahu nie ahh yg semlm birthday akak.. :(

Apa2 pun Selamat Ulangtahun buat Kak Rose. Semoga sentiasa ceria dan berbahagia bersama keluarga tercinta... :D

Semoga sentiasa lindungan dan rahmat Allah Taala hendaknya.. AMIN!!!

Cikgu Hakim said...

salam. tq jenguk blog saya.

hepi belated besday..

bukan suma orang boleh dapt besday tarikh ni. sure byk ong taun nie..

suke ngan blog u, byk gmbr2, citer mcm2...

ellyn said...

Happy belated bday....

sorry lmbt wish...
wahhh bestnya thn ni bday CB 08.08.08...mmg betul2 ong la..
semoga dimurahkan rezeki n pjg umur...

 
template by suckmylolly.com