Thursday, August 21, 2008

HOMEWORKS
















beginilah keadaannya bila papa x pergi bengkel, semua duk mengekor papa, maner papa gi, semua ikut, time papa smoking kat beranda pun nak ikut, siap angkut semua beg sekolah lagi coz nak nunjuk homework yang dah siap, cuti sekolah dah nak abis, homework kena siapkan cepat. homework abang semua dah selesai so bolehlah ber enjoy sakan.

3 comments:

atty's said...

rajin papanya melayan kasih

cutemiut78 said...

salam kak rose.. bukan main lagi kasih ya.
Kak, nak tanya skit ler, tahu tak camne caranya klu blog kita jadi pada blog klasik pastu kita nak tukarkan blk pada blog yg sebelumnya..klu tau, tlg email kat rina erk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
wajib kalu idak ader yang moncung sedepa

cutemiut78
salam dik, kak rose mintak maaf banyak-banyak sangat, kak rose memang naif sangat pasal blog ni, kak rose cuma pandai upload gambar aje yang lain mintak tolong ngan adik kak rose, tapi kak rose dah tanya ngan adik kak rose dia cakap blogspot dia x mahir kalu blogdrive boleh lah jugak. tapi kak rose rasa adik lensa-lily mesti pandai itu, kalu tak pun cuba tanya ngan cikgu bani hashim

 
template by suckmylolly.com