Thursday, August 14, 2008

BIRTHDAY CARD



terima kasih yang x terhingga pada Y. Bhg. Dato' Pengerusi kerana sudi bagi birthday card ni.
aku suka sangat-sangat


14 comments:

kuchalana said...

hi2.. dulu masa kat company lama big bos aku pon ada kasi kad.. sampai depa kata aku ada affair ngan dia sbb dia garang ngan org lain.. ngan aku siap tapau makan tiap2 pagi.. kekeke.. bahgia sungguh.. hu2..

cutemiut78 said...

happy besday tuk akak..

eddie dewanaga said...

bos kasik kad...
fuiyoo...!!

gua punya bos...??
kasik memo...

''eddie, late...!
again...!!''

adoi..
:(

pearlEJ said...

alahaii... terlepas lak.... Happy Belated Birthday akak vouge... :) semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, bahagia disampaing keluarga n anak2 tersayang... n semoga dpt anak lagi ramai2... ehee.. aminnn... :)

Pocket said...

eh birthday u ker ?
wahhh beshnyer,
dikatakan begitu, rasenyer pocket dah lama tak dpt kad...
hummmm....

~dyla~ said...

mesti akak hepi kan... kalau sy pun..

eedany said...

Happy Birthday to you...

semoga panjang umur, murah rezeki...

ceria2 selalu ok.

:)

cendawanintim said...

Hepi besday...

migrain awak dah ok ker????????

PuteriSatu said...

salam..dah lama akak tak jengok blog CB ni...hepy belated besday...

akak plak yang bergenang airmata baca entry pasal CB rotan abang tuh...alahai..ciannya..dah tengah geram kan..cam tuh la....

one love said...

bila bday akak rose?

azlanlin said...

yeppy beshday

Superb GURU BaniHassim said...

Besday akak ke??

Happy ??th Bday...
semoga panjang umur..
dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan..
boleh beribadah dan bermanja dgn suami dan anak2...
:D

zino said...

selamat hari lahir semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan.. amin..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kuchalana
memang betul kot dia minat kat awak, n kalu dah bagi nasik, mesti dia ader hati kat awak tuh


cutemiut78
tima kasih

eddie
semua dia bagilah eddie, asal birthday orang aje, semua dapat

pearlej
tima kasih banyak-banyak

pocket
nanti aderlah tu orang bagi kad

dyla
happy sangat dik

eedanny
tq very much

cendawanintim
dah okey dah, tq

puteri satu
tulah, saya menyesal sampai ari ni

one love
8/8 ari tu

azlanlin
terima kasih

bani
yup n tima kasih banyak-banyak

zino
tima kasih banyak-banyak

 
template by suckmylolly.com