Tuesday, August 26, 2008

BREAKFAST

pagi ni bfore gi ofis, kitaorang lepak breakfast jap kat restoran di Pandan Capital. laki bini perut melayu, pagi-pagi buta dah cari nasi berlauk, rizal sindir aku nak diet lah tu konon amik telur, lagi gemuk tau, baik makan ikan.

kena cepat masuk opis x leh nak dating lama-lama, nanti kan ada lak karang yang dapat memo "late in"


5 comments:

tasikmerah said...

aku ni melayu yg tak berapa nk lalu makan nasi... pelikkan?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

pelik bin ajaib

ras-adieza said...

rose tengok lauk tu...kuah tu saja sudah boleh menggemukkan. Tapi sedaplah tengok...

eddie dewanaga said...

dulu gua slalu dpt memo 'late, again...!!'

time meeting kena sound direct,
degil takleh nak ckp..
:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras-adieza
tulah kuah dia aje boleh wak naik badan sekilo

eddie
samalah aku pun degil, x reti-reti nak datang awal

 
template by suckmylolly.com