Tuesday, August 19, 2008

DINNER

dah kul 10.00 malam baru sampai kat bentong, kasih mengadu lapar, nak makan KFC

so rizal berhenti dinner kat sini, abang bad mood, tengah tido sedap gi kejut ajak makan, maner x hangin budak tu. kasih sibuk duk melawa ngan baju baru beli


mami dah masak nasi tomato ingatkan kami sampai awal, tapi perut x leh tahan, mau kul 12.00 baru sampai KL, so nak x nak dinner gaklah, mula-mula tuh nak temankan kasih aje tapi maner tahan, KFC ni favorite aku ngan rizal. wajib sapeded


4 comments:

Skullsplitter said...

Bes nyer kak balik kg! dah lame tk blk kg. =(

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang best dik

aDie dALi said...

laki akak mcm comel gak kan..huhu..

aDie dALi said...

laki akak mcm comel gak kan..huhu..

 
template by suckmylolly.com