Friday, August 01, 2008

GEMOK



tuan besar, mami, eji, abang n kasih dah cakap banyak kali aku dah gemok sangat. yelah makan x beringat, selagi x kenyang perut, selagi x buncit perut cam mamak uli roti, selagi tu melantak.

kasih kalu aku nanya "mama gemok ke kurus" laju aje jawab "gemuk".

seri lagilah setiap ari duk perli cakap aku gemuk cam tong gas. bukan x beringat tapi susah tul nak diet, aku malas nak ambik ubat-ubat diet coz aku nak pregnant lagi nanti takut berlaku menda-menda yang x diigini. boleh aje kalu nak diet betul-betul tapi penyakit malas tengah duk ader lagi, nengoklah dulu camner

8 comments:

rasp said...

takde nye gemuk..maybe berisi kot..berisi & bergaya, ok la tu...if nak tengok gemuk..ha mai tengok i *ahaks*

antalya said...

body mcm akak ni bkn gemokla..tp istilah yg sesuai nya ialah 'sedang sedap'..ni bkn sy kata tau..org yg kata

Nazathul Hamimi said...

mana ada gemuk.. cun jer... kalau berisi pun, sedap2 badan jer tengok.. tapi memang elok kalau kurus sikit sebelum pregnant..

saya pun tengah proses diet.. insyallah kalau berjaya saya bagitau yer

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

RASP
tapi anak kak rose tetap cakap gemuk

antalya
tq

nazathul
tulah bukan kurus sikti tapi kurus banyak

ras-adieza said...

rose...
bukan gemuk, montok n menarik. Orang suka camni lah...

montok tak per..perut mesti menten...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras-adieza
tapi tuan besar tetap cakap saya gemuk, anak pompuan saya siap buat lagu "mama gemuk"

PurPle said...

tensen lah bila org kata kite gemok... tak suke, tak suke... kak cb, kira ok lah tu... nak kurus tang mana lagi kn...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

purple

memang gemuk lah kak rose, pakai baju ofis memanglah x nampak sangat, coh kalu t'shirt ngan jeans, gemuk giler

 
template by suckmylolly.com