Tuesday, August 12, 2008

GREEN COLOUR

i'm wearing green shoes, adiah dari eji

padan lak ngan h/bag green color ni



tq eji, coz dah lama angoh nak pakai h/bag ni tapi ader kasut yang sesuai



11 comments:

antalya said...

ni kalo ceera tgk sure dia geram. n'way cantik nye dress akak tu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

antalya
ceera tu sapa dik, tima kasih

Shopaholic Mama said...

wah, really matching lah kasut & bag tu! cantik..

atty's said...

ros dtg blog amik hadiah

marinahunny said...

tomeinye kasut dia wrna hijau...cute..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

shopaholic mama
tq very much

atty
okey, sekarang gak gi

marinahunny
tq very much

rasp said...

matching2 aaaa..nice!

PurPle said...

fabulous!

ZaritH said...

dress yg beli kain ritu dh tempah ke belum kak rose? xsabar la nak nengok kak rose melaram baju baru..hiks

sweethOneY said...

cute2 (:
tak penah ade beg n kasut ijo terang camtu lagi..tp org cerah cam akak leh la pakai..sob3

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
tulah tq banyak-banyak pada eji kerana dia perasan kakak dia x der kasut warna tu lagi

purple
tq

zarith
belum lagi, busy sangat x der masa kak rose nak gi kedai tu, insyaAllah dalam bulan pose dapat kot pakai

sweethoney
tq very much

 
template by suckmylolly.com