Friday, August 08, 2008

JAMUAN DONUTS


yummmy, yummmmy



paling best diantaranya


8 comments:

Azura said...

uihks..ngeri pun hader tengok donut yang last sekali tuh

Kak Yong said...

gilersedap yg alien tu !! nyummyyyy

Yani Yusuf said...

wargh...sedapnya donut Big Apple...kegemaran saya tuu...nyam,nyam...Hurm..rasanya tak terlambat lg nak wish HAPPY BESDAY to akak comey...semoga pjg umur dan bahagia sokmo...:D

rasp said...

today i pun jamah donut .. tapi jco aaa, yg paling dekat dgn opis i..

atty's said...

sodapnya donut

Superb GURU BaniHassim said...

donut yang last sekali cam ade cacing perumpun je atasnye...
hihi...

tpi sedap kot...cacing pn cacing laa...

mother of two said...

ini favolete my big angel...mmg best. saya pun suka.. cam jadi ketagih plak kalau dlm smggu tak makan... asik terlintas ajer dalam kepala... :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

azura,
tapi tulah paling sodap

kak yong
tul tu, favorite ramai orang

yani yusuf
tima kasih banyak-banyak atas ucapan tu

rasp
jco paling sedap compared ngan yang ni

atty
memang sodap

banihashim
tulah, cam cacing aje, sebab tu namnya alien donut

mother of two
mula-mula kak rose pun x suka, lama-lama cam ketagih lak

 
template by suckmylolly.com