Thursday, August 14, 2008

LUNCH

nama pun bestfriend forever, aku lapar ajak kb nemankan kan, nak kuar ngan seri dia mesti nak makan kat foodcourt, aku tengah sakit cam ni, tekak rasa nak makan fast food aje. so aku biarkan seri lunch ngan kak ani dan aku kuar ngan kb gi A/W. pastu sambil makan sambil borak, migraine aku ilang sikit demi sikit. aku jarang makan kat sini tapi mozza burger dia best lah.


on the way balik, kb soh aku beli kain ni buat dress for dinner ujung tahun ni, aku cakap harga semeter kain ni boleh wat bayar yuran bulanan kindy abang. aku cuma mampu untuk berangan ajelah............mahai sehhhhhhhhhhhhh

3 comments:

ellyn said...

moza burger my favret too..sedap kan

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang sedap lain kali nak makan agi

sweethOneY said...

eee..lawanya kain tu kak..belah kiri tu :D

 
template by suckmylolly.com