Friday, August 01, 2008

MASSAGE



sakit kat kaki saya belum baik-baik lagi, dah berurut ngan tukang urut pun sama aje, masih terasa lenguhnya lagi, hari jumaat saya dah tempah seri. kena urut gak. dah abis sebotol minyak sue kitaorang kerjakan. lepas seri urut, legalah sikit rasanya. walaupun seri ni kurus keding tapi urat dawai tulang besi dia perrrrrhhh power, kuat giler tangan dia. cam x tahu nak lenguh, sejam non-stop tu berurut. hebat-hebat.

14 comments:

Faisal Admar said...

massage sangat best!
hilang stress dan rasa lega sangat... hilang letih juga!

take care

~dyla~ said...

sonoknyer kene urut...dah lega ke lum tue?

IBU KUMBANG said...

bestnye berurut lagi...

Mummy said...

yang.. bilang seri mummy pun nak berurut dengan dia boleh tak?
hehehehehe... best kan dapat urut!

atty's said...

sonok nya dpt massage

Mommy Lily said...

sukanya kite kalau ada kawan pandai massage2 nie....tp sygnye tk ada laaaa

Kak Yong said...

syok gak ni..dah lama badan tak kena urut....mesti buk buk angin kuar..hehehehe

me, myself, cici and titi said...

hmm..sedapnye...dah lame tak kena massage camtu... kalau lenguh2 tu..bleh cube swimming gak..mane urat tegang tu bleh kendur

ras-adieza said...

urut lagi? Nape sakit kaki tak baik2...jatuh ker...tergeliat ker...? Ke saja ngada2 suka diurut.

eedany said...

wah bestnya kalau ada tukang urut kat ofis macam ni tau...

power dia ni...

:)

TokNabe said...

Mengurut ni berhantu.. sekali berurut dan berurut selalu.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

faisal
tul tu, tengah tension pun boleh ilang, tq singgah blog akak

dyla
urut dyla, makin lama makin sedap, maner boleh berhenti kalu boleh nak suruh seri tu urut tiap-tiap ari

ibu kumbang
tulah kaki kanan saya memang lenguh


atty
tulah memang seronok, tq singgah blog akak

mommy lily
alah, seri tu pakat redah aje urut, yang penting best


kak yong
angin seri yang kuar banyak


me,myself, cici & titi
betul tu,

ras-adieza
kaki kanan x baik-baik sakit, ngada lebih pun ader, dah sedap kan, percuma lak tu


eedany
tulah, sib baik ader member cam seri ni, kak rose harap persahabatan kak rose ngan seri berpanjangan

toknabe
memang berhantu, yang jadi mangsa seri lah asyik kena urut aje

one love said...

syok wooo...

:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang syok dik, nikmat

 
template by suckmylolly.com