Thursday, August 14, 2008

POLIKLINIK KOTARAYA

pastu aku ajak eji neman gi poliklinik kotaraya coz nak gi ambil pil tahan sakit, kat spital tadi doc bagi aku ubat yang maner kalu aku ambik ubat ni dinasihatkan untuk berusaha tidak pregnant ketika ini. weeeeeeeeeeeeeeeeiii maner boleh, aku tengah usaha nak dapatkan baby lagi, so ubat tu aku abik tapi bye-bye simpan ajelah kat peti ais tu.

kalu dah kuar mesti semua kena ikut, tuan besar cam biasalah kena gi workshop ader stok lum kira lagi


nasib baik eji ader boleh tolong antorkan...jauh klinik tu kat melawati




after semua orang (kecuali aku ngan abang) abis makan drian, aku ajak mami ngan eji neman gi clinic, sekali arung abik ubat diabetis mami tuk sebulannyer stok.

2 comments:

Superb GURU BaniHassim said...

lorr...
tak sihat ke???

makan ubat, insyaAllah sihat...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tima kasih banyak-banyak bani

 
template by suckmylolly.com