Friday, August 29, 2008

SHOPPING

lunch kat A&W coz banyak kedai kain nak gi survey nih, benti jap, lapor

abis licin makan, lapor sangat + penat berjalan

finally lepas penat lelah, jerih dapat apa yang dihajati

seri ajak makan kat Chili's Grill & Bar Family Restaurant KLLC sebagai penutup. minggu depan hari isnin dah nak pose. tapi akak mintak maap berbanyak-banyak lah. aku tolak buta-buta cadangan tu coz lepas kerja memang aku akan terus balik umah, x derlah kose nyer aku nak gi menapak ke KLCC semata-mata nak gi makan ngan member, sedangkan abang n kasih asal kul 6.30 ptg aje, dah bergayut kat grill nunggu aku ngan rizal balik.

sorry yer seri. kadang-kadang member-member sesama kuliah dan member-member lama kat tempat lama cakap, lepas aku kawin ngan rizal aku cam dikurung lam kotak coz x seaktif zaman anak dara dulu. nak buat camner ni, menda tu macam semulajadi datang. memang x dinafikan aku dah x seaktif dulu. x campur sangat bila ader perjumpaan ngan member-member, x join sangat kalu ader apa-apa aktiviti. lebih-lebih lagi kuar makan ngan member. bukan nya rizal x izinkan atau marah tapi sejak aku dah jadi bini dan emak orang ni, telah menyebabkan aku cam malas nak get involved lagi. dengan x semena-mena aku macam malas nak campur sangat. lebih-lebih lagi kalu dah balik umah, eji ajak neman gi nengok wayang pun, 10 kali aku pikiq. x tahu kenapa, tapi memang aku dah x minat lagi. dah tua dah...sorrylah yer kekawan...


19 comments:

ras-adieza said...

rose

samalah dengan akak, bila dah kawin kita dah terikat dengan komitmen. Berasa lebih seronok lagi dengan anak2 dan suami.

Jangan lupa sain otograf tau kat blog akak.

en_me said...

sori no cure.. ehehe, salam ramadhan

cutemiut78 said...

yelah kak..sejak kawin segala aktiviti ngan member2 ni jadi cam terbatas..dan kadg2 tu cam malas nak involved.

SaDi said...

Salam Ziarah..

eddie dewanaga said...

kesian seri...
takpela, nanti lepas raya abg eddie ajak dia teman pegi mkn kat situ...
:)

Pocket said...

eh... tettiba dgr AnW
tp tak ingat apo yg sedap ...
floatnya?
burgernyer?
hummmm:)

atty's said...

selamat menyambut merdeka dan ramadhan..

moralle said...

wah shoppping sakan ker :)

Selamat meyambut Ramadhan to u n family....

Mummy said...

kewajipan dan kasih sayang sebagai seorang ibu dan isteri mengubah segalanya yang... hehehehehe

TokNabe said...

Shoping pra raya ler ni yek?

mother of two said...

wah2..shopping raya sakan...:)~

selamat berpuasa dan selamat hari merdeka.

Eida said...

selamat menjalani ibadah puasa

Mommy Lily said...

slmt berpuasa...lepas ni kite citer pasal makanan berbuka lak ye ..hihi

kuchalana said...

dah tua.. hermm.. btol la.. penyakit org dah berkomitment.. kekeke..

anyway.. selamat berpuasa..

nono said...

salam,

a'ah..btul tue sis..bl dah ader kids & fmly..they are the 1st kan..
bagus sis..untung kasih dpt mummy cam nie..:)

YanDarwisy said...

Biaselah tu kak, dah ader family ni kiter lebihkan family, kengkadang teringin gak nak mcm dulu dgn kengkawan...kan? Sian tgk anak2. Anyway..selamat berpuase!

suesally said...

mmg mcm tu, tp kdg2 org salah ertikn kata suami control :(

atty's said...

tu ler kan ros..
kalo dah kawin nie...anak2 & family jadi keutamaan..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras
lambat sikit balas, nanti saya buat sign tu

en_me
salam ramadhan juga, tq for singgah

cutemiut78
tul tu dah jadi malas dah

sadi
t kasih banyak banyak

eddie
mesti dia laju aje, maklumlah kan single mingle lagi

pocket
mozza burger dia best giler

atty
dari kak rose jugak selamat menyambut merdeka dan ramadhan

moralle
selamat menyambut ramadhan juga pada moralle sekeluarga

mummy
betul tu

toknabe
betul tu, belum betul-betul lagi

mother of two
shopping sikit-sikit aje
juga selamat berpuasa dan hari merdeka dari kak rose

eida
tq, selamat menyambut ramadhan dari kak rose jugak

mommy lily
selamat berpose jugak, mesti criter pasal makan aje pas ni

kuchalana
tul tu. penyakit orang dah kawin
selamat berpuasa

nono
salam, tq singgah blog kak rose

yandarwisy
tq, selamat berpuasa jugak

suesally
tul tu, selamat berpose

atty
memang itulah keutamaan kita sekarang ni

 
template by suckmylolly.com