Wednesday, August 27, 2008

TAG

ai have been tagged by




1) 1st time naik kapal terbang


tahun 1999 from KL to Terengganu

2) 1st time beranak


masa beranak kan abang danish pada 7.11.2003

3) 1st time gi oversea
NEVER

4) 1st time duduk jauh dari family
zaman-zaman study lu....

5) 1st time keja

kat hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu sebagai receptionist, masa tu kak rose tengah nunggu result, kerja 3 bulan aje, pas tu gi study.


6) 1st time rasa gemuk

masa mengandungkan abang danish berat badan kak rose naik dan naik hingga 82 kg, tapi lam gambar ni baru 60 kg pastu dia mula naik cam baking powder


7) 1st time bercinta

cinta monyet yang amat monyet masa kak rose standard 4 kat sekolah sultan ismail ngan member arwah abang kak rose, syamsul haimi bin samsuri masa tu dia standard 5
(kak rose anggap ni 1st time bercinta coz bila dapat kad raya, setiap ari aku duk belek kad raya yang ader gambar diaaaaaaaa)

8) 1st time rasa diri cantik


9) 1st time masuk cinema

masa tu form 2, geng-geng kak rose seramai 7 orang (termasuklah Raja Nur Fatimah Mawar - wartawan yang kena maki di Fasha Sandha) kitaorang minat giler ngan onky alexander, so sanggup mintak duit ngan mak coz nak sangat nengok story CATATAN SI BOY

(10) 1st time admitted in hospital
masa umur 7 tahun, demam

2 comments:

cutemiut78 said...

kak, bukan main lagi erk..jatuh cinta standard 4 tu..memang cinta monyet..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

betul tu memang cinta monyet pun

 
template by suckmylolly.com