Tuesday, August 12, 2008

TARAAAAAAAAA

finally aku dapat gak set ni, dah lama mengidam, 6 bulan yang lalu
aku giler pinggan ni masa nengok display kat Sogo, Canteeeeeeeeeek gilerrrrrrrrrr

aku yang pilih n tuan besar yang huluq duitnyer

tima kasih ayang, tima kasih banyak-banyak


6 comments:

mother of two said...

alamak cantikla.. saya pun suka warna pink tu... wajib pegi sogo juga nie!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mother of two
ni tahun lepas nak raya dia display, memang cantik giler-giler nyer

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mother of two
ni tahun lepas nak raya dia display, memang cantik giler-giler nyer

rasp said...

nice collection! mesti happy bila dapat yg diidamkan...

PurPle said...

cantik... i like pinggan mangkuk yg cantik2 camni.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
memang happy giler

purple
kak rose pun suka giler

 
template by suckmylolly.com