Thursday, August 07, 2008

TOU CHE


aku, saya, akak, kak rose, kak ina ucapkan tou che, tima kasih yang tak terhingga kerana ingatkan birthday aku. soon

DVD from Apoi, KTAK. dia ni penjual DVD kat opis dier, tapi sungguh x ku sangka sanggup datang from KTAK semata-mata nak antor DVD ni

topi ngan glass from Azhar Maxis (member paling baik gua kat sarawak)

kipas comel lote ni dari Siti astro (member kat sarawak)


yang ni from Mr karim


souvenir from cik tipah

photo batik ni dari orang terengganu Syed

syukur Alhamdulillah pada Allah S.W.T dimurahkan rezeki sebegini ruper. aku sayang korang semua dan percayalah persahabatan yang bermula di sarawak itu memang banyak meninggalkan kenangan terindah

22 comments:

intanjameel said...

Hi sis!
Salam singgah dari saya. Selamat hari lahir! Semoga panjang umur dan murah rezeki!

Shopaholic Mama said...

your bday 8 Aug ke? Teka aje. Kalau betul, Happy Advance Birthday to you. Just be happy with yr family & frens ok! Kalau date salah, pun takpelah, kita nak wish you jugak sama!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

intanjameel
tima kasih banyak-banyak

shopaholic mama
betul sekali, 10 markah, yup 8.8 tq very much, very much, very much

NieZearm said...

hepi b'day. nice date. ape plak la aku dpt b'day aku nnt ni..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

niezearm
tq very much, mesti yang paling special dapat nih

Skullsplitter said...

Kak, Happy Birthday! Semoga dicucuri rahmat dan semoga bahagia bersama anak-anak yang come abg n kasih tu dan bersama tuan besar. Amin.

skullsplitter

en_me said...

happy birthday akak ittewww.. ammvoiii, manyaknyer hadiah..
8/8/08 manyak ong ooooo

ratna said...

happy bday kak rose.. esokkan.. seronoknya dpt byk hadiah..

13may said...

hepi besdayy!!!!!

8.8.8

:)

j u z z u N m e said...

happy birthday kak rose..wish u all the best..happily ever after ngan tuan besor, abg danish, and taseh..hehe

cendawanintim said...

Hepi besday, moga2 dipangjangkan umo dan dimurahkan rezeki..amin.

Mama Mya said...

salam.. selamat hari lahir semoga panjang umur n murah rezeki .. wah simbolik tarikh tue kak.. 08.08.08 tuk tahun nie cun laaaa.. ada ong maarrr

shafa said...

waaa...eppi besday to u...eppi besday to u...eppi besday to u...
semoga dimurahkan rezki selalu...
jeles jer nengok byk dpt present...
ku takde present pn...

zino said...

selamat hari lahir... tapi bila....8.8.8 ke?

azlanlin said...

Yeppy Beshdayyy...Moga2 panjang umur, murah rezeki...bila nak tambah lagi?

za_planet said...

2morraw bday akak ke
???
Happy birthday akak..! god bless u ..
semoga d panjangn kn umo n d limpahkan rezeki ye kak...:)

IBU KUMBANG said...

happy birthday!!!

Eida said...

Hai kak rose...
Happy bestday...
semoga pjg umur & murah rezeki...
ada hadiah utk akak...
sudi2 la ambik yer.. kat blog eida :)

Rya said...

akak, selamat ulangtahun..
semoga sentiasa d dlm lindunganNya : )

akak, rya add link akak kat blog rya ye.. : )

norash said...

salam..hepi besday akak...smoga panjang unur n dikurniakan baby yg cute2 lg..nice blog nih..xchange link k..

Rya said...

eh, tapi nak letak mana 1 nama akak ye? kak ina? kak rose?
hmm..
sy pilih kak ina la ye..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

skullspplitter
tima kasih banyak-banyak dik. InsyaAllah

en_me
tima kasih banyak-banyak

ratna
tima kasih banyak-banyak

13 May
tq very much

juzzunme
terima kasih banyak-banyak atas ucapan tu, insyaAllah

cendawanintim
tima kasih atas ucapan tu, InsyaAllah

mama mya
tima kasih banyak-banayk atas ucapan tu

shafa
tima kasih banyak-banayk atas ucapan tu, ader tu nanti belum masanyer kot

zino
tima kasih atas ucapan tu

azlanlin
tima kasih atas ucapan tu, memang nak tambah pun tapi tuan besar kedekut

za_planet
ya dik
tima kasih atas ucapan tu

ibu kumbang
tima kasih atas ucapan tu

eida
hai eida
tima kasih banyak-banyak atas ucapan tu

rya
tima kasih rya, tima kasih banyak-banyak atas ucapan tu

norash
tima kasih banyak-banyak, tulah hadiah yang paling bererti bagi akak bila dikurniakan anak lagi, tapi belum ader rezeki

rya
apa-apa nama pun x aper, orangnyer tetap sama

 
template by suckmylolly.com