Thursday, August 07, 2008

TQ TQ TQ

tq ina, masuk ni, kak rose dah ader 3 set, canteeeeeeeeeeeeeeeeeeek sangat, suka sangat

tima kasih banyak-banyak, juta-jutaan sangat-sangat sebab masih ingatkan tarikh kak rose


tima kasih banyak lia. nanti kak rose belanja makan yerrrr

terima kasih banyak-banyak atas hadiah tu, terima kasih yang x terhingga kerana ingatkan angka bertuah tu.


8 comments:

rasp said...

dearie.. tantik lah bekas tu.. besday u ke? ckplah... if yes nak wish nie!!

Hidayah said...

akak dpt adiah nih cz bezday akak ker..kalo yer..im wishing u happy bezday yer....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
tima kasih banyak-banyak, belum masuk waktunyer lagi tapi lam bulan ogos lah

hidayah
ari ni bukan bezday akak, tapi bulan ogos lah

pearlEJ said...

ohhh belum lagik ekk.. x per, ej tunggu sampai tarikh diumumkan nanti ekk akak.. :)

denanz said...

wah ... besdey dlm bulan kemerdekaan. hepi besdey.

Eida said...

Waaa..
best nyer akak dpt hadiah!
Jeless.. dah lama eida x dpt hadiah:(

intan zura said...

bekas ape tu kak?
cantik....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

pearlej
belummmmmmmmmmmmmmmm

denanz
belum lagi, tapi tq very much

eida
budak-budak praktikal kat ofis akak yang bagi


intan zura
bekas taruk gelas kot

 
template by suckmylolly.com