Monday, September 15, 2008

ABANG

walau pun dah berlatih berkali-kali tetap x sedap gak pakai stokin kalu mama dia x masuk campur

mesti nak kena campur tangan gak, kadang-kadang abang saja ajer mengada-ngada


mengada-ngada abang ni, pagi ni abang cakap dia deman, x leh go school, amboi-amboi, pandainya.....pastu siap soh aku call driver van bagitahu abang x leh gi today

kan dah cakap, abang memang x suka amik gambar, marah betul dia kat mama dier pagi ni

sorry lah abang

2 comments:

Mama Mya said...

wah abang nie pemalu amik gambo yer.. hencem laa abang nie..

P/s : kalau x menyusahkan leh x, kasik alamat umah berserta nama blog.. kalau x menyusahkan send kat email kita yer mya_zahar07@yahoo.com.. makasih yer

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

alamak, kak rose mintak maaf banyak-banyak, kak rose terlupa pasai busy sangat, sekarang gak kak rose bagi

 
template by suckmylolly.com