Friday, September 12, 2008

AL-IKHSAN - AMPANG

pastu nurse called soh datang sekarang gak jumpa doc, ujian darah dah kuar
mencicit aku laki bini berlari gi spital, doc bagi 20 minit aje, pas tu dia nak gi wad, after jumpa doc, as usual lahkan, amik ubat

pastu rizal x puas ati lagi, kasut x beli tadi x sempat, pastu we went to al-ikhsan kat ampang, yang baru bukak, besar giler kedai dia


tapi bila sampai sini, dia bukan berkenan ngan kasut tapi .......


dia nak biru, tapi aku cakap pakai merah lagi nampak encom, terus dibelinyer

balik umah dia cakap warna biru yang cantik, sorrylah tuan besar dah beli, udahlah, pakai ajelah


2 comments:

atty's said...

hehehhe..dah beralih arah ye

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah pasal

 
template by suckmylolly.com