Monday, September 22, 2008

balik tu singgah kat bazar ramadhan , aku pun x ingat dah aper nama tempat tu, rizal nak makan popia yang popular giler


balik tu sempat buatkan rizal cek mek molek


juga popia sardin favorite suami tercinta

hari sabtu berbuka makan laksa, hajat di hati rizal nak makan spagetthi tapi tulah saper suruh bawak kuar jalan-jalan gi saner lah sinilah, akhirnya x sempat nak masak, laksa kan senang x sampai 1/2 jam dah boleh siap


8 comments:

Akak said...

Salam...

Laksa tu sedapnya, laksa Penang ke laksa Johor tu??

Sudi2kanlah singgah blog akak ambil kad raya k..

Si Kachak Suparjo said...

Aik?

kan masak spaghetti lagi senang & cepat.


Hajaib ni!

CuTeMiUt78 said...

wah... rajin akak sempat masakkan laksa.. popia.. ngan cek mek molek tu erk.. kak senang tak nak buat cek mek molek tu..cam best je tgk..

marinahunny said...

kak rose raya mana thn ni..??

saya said...

wahh..popia sardin macam menarik je, tapi crazy sale h/p lagi mearik!!! you've been tagged and awarded. please look at it okey..

eddie dewanaga said...

popia tu nampak cam best je...

**kepada penyokong tegar MU, huh..dah ada player baru mahal2 pun tak boleh nak titik Chelsea ke..?
terasa membazir je kann...!!
(kata2 provokasi tu khas buat MU fans.. hahaha!)

PerantauSepi1306 said...

beshnye akak leh masak setengah jam je.. kalu saya harusss berjam-jam.. ;p

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

akak
laksa terengganu kan, terima kasih nanti saya ambil kad ngan duit raya tuh

si kachak suparjo
tapi kak rose lain, laksa paling senang nak masak kalu spaghetti kak rose makan masa lama giler nak masak

cutemiut78
nafsu makan akak kuat bulan pose ni, so apa yang berselera dan terlintas akak buat, cek mek molek paling senang nak buat.

marinahunny
rasa di Pasir Mas, Terengganu pastu baru beraya di rumah sendiri

saya
tulah crazy sale h/phone memang menarik hati, tq for the tag n award

eddie dewanaga
memang best lah beb
eddie seri kirim salam beracun kat ko dia cakap pemain Mu banyak yang pose that whylah kena titik di chelsea

perantausepi1360
laksa terengganu paling senang nak buat dik, rebus laksa, rebus ikan sardin, kuah nyer kak rose x masak, makan santah mentah cam tu aje. 1/2 jam tu kira lembaplah, mak akak buat lagi sekejap

 
template by suckmylolly.com