Monday, September 15, 2008

BAPAK BOREK ANAK RINTIK

bapak borek anak rintik, betul lah kata orang kan, ayah akan menjadi idola bagi setiap anak lelaki nyer. perkara yang sama jugak terjadi pada anak sulung aku. abang danish memang menjadikan papa idola nyer. segala benda semua nak sama ngan papa. baik dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. abang akan pastikan lepas mandi aje, rambutnyer diletak minyak seperti maner papa, x kira lah waktu maner, asal lepas shower aje mesti nak taruk minyak. pastu mula lah abang ikut step papa seperti powder & pakai perfume. baju pun kalu boleh nak sama ngan papa, bab kata semua nyer nak kena sama ngan papa.

so ni resmi papa yang dah menjadi ikutan, seperti biasa t'shirt wajib gosok x kiralah nak kuar ke idak, asal buat kuar dari almari aje mesti wajib gosok. & cara digosok pun sebelah yang terbalik coz takut baju tu cepat pudar warnanyer.


so abang pun ikut semua ikutan papa, hinggakan cara nak masuk toilet pun ikut cara papa

(i) wajib guna penyembur wangian masa nak masuk toilet

(ii) ambik paper or magazine ke (kalu nak uuk uuk lah)

(iii) wajib pakai selipar

(iv) after sudah segala misi, guna balik penyembur wangian

BAPAK BOREK ANAK RINTIK


3 comments:

Suki Cida said...

oh my god! cida sendiri malas nak gosok baju kak rose... nice and sweet la abang...

atty's said...

pandainya abg iron baju

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sukicida
dia memang sejibik ikut perangai bapak dier, semua nak kena iron lu

atty
kena awasi gak, takut terkena, tapi biasanya kak rose bukak yang paling slow gitu

 
template by suckmylolly.com