Friday, September 12, 2008

BERBUKA PUASA

aku terpaksa dan diwajibkan buka pose kat marriot ni, walaupun dah berkali-kali aku informed boss aku yang kalu boleh after meeting aku nak balik terus, x nak bukak kat sini, tapi memang xleh. rasanya lagi happening kalu bukak pose ngan family daripada bukak pose kat sini. nak makan pun x lalu sangat, aku asyik duk teringat kat rizal, sapalah nak layan dia bukak pose, pasti dia segan berbukak ngan mami n eji, dah lah rizal tu pendiam orangnyer.

shahril ambik kan satay pun aku x lalu nak makan, kepala asyik duk teringat kat umah aje, sat-sat aku called rizal. bukannyer aper, aku memang tahu rizal tu penyegan orangnya, entah kenyang ke idak. biasanya ader orang tukang layan tambah mee ke, tambah air ke, nak tu, nak ni, tapi dah aku x der mesti dia duk diam aje berbukak.


shahril ni berselera giler makan, semua makanan dia try

balik tu, mintak abang rahman antorkan aku terus kat umah, dah malam benor

tq abang rahman


3 comments:

CuTeMiUt78 said...

amboi..sakan akak erk.. tapi betul ler kak.. makan kat umah lagi best kan..

Ietams said...

memang tak selera kan,even makanan kat situ variety.. mesti bebuka kat rumah lg syok

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
betul tu, x sama berbuka ngan family lagi rasa keseronokan nyer

ietams
sama lah kita dik

 
template by suckmylolly.com