Monday, September 15, 2008

BUKA POSE : SATURDAY 13 SEP 2008

petang sabtu tu hafiz datang berbukak kat umah, member lain dah balik umah

x best langsung beli kuih kalu rizal x der sama, aku dah x tau nak beli kuih aper dah, rasanya setiap ari kuih yang sama aje



hari sabtu kami semua berbuka makan laksa

2 comments:

[SAFEA] said...

kak rose,
mcm mana nak wat butterfly tu terbang2 kat blog..jeles lah pia..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

click kat butterfly tu mesti dapat, kalu idak pun safea pergi belah kiri sebelah atas, click kat situ

 
template by suckmylolly.com