Thursday, September 18, 2008

DIALOG

bila ader tuan puteri merajuk maka kenalah ader yang memujuk dan tugasan itu of cozlah jatuh pada bf kasih

dialog antara kasih n papa

kasih : apa papa sleep kat abang, tasih kan ader, papa x sayang tasih ke? tasih sayang kat papa

papa : sayang sangat, papa sayang sangat-sangat-sangat kat kasih, abang pun anak papa jugak.

kasih : bukan, abang bukan anak papa. abang kan anak mama. biarlah mama sleep ngan abang, papa kena sleep ngan tasih. apa papa sleep kat abang?

papa : papa tired, papa nak sleep kat kasih tapi kasih wash plate tadi so papa sleep lah kat abang. kasih sayang papa tak?

kasih : sayang lah kan papa tasih ni.

papa : sayang banyak maner

kasih : tasih sayang papa banyak raining

maka berbaik semula lah dua beranak ni

pastu terus berkepit orang lain x leh kacau

6 comments:

nanonano said...

hihi
seb bek ank due je..
klu lg ramai,
lg la payah nk jg ati derang ek,
xley terlebey sket,
mule la sorg lg jeles
ikot prangai sape la tu
:D

suw said...

alahai sweetnyer

chuya @ mama mimi3 said...

sweetnyer akak.. wat a nice conversation between daddy n tasih... :)

Suki Cida said...

tak pernah terpikir nak sayang org sebanyak raining :)

pandai la tasih...

fackaladingdong said...

salam...hepy family... :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nanonano
yang paling jelos adiknyer, abang selalu mengalah

suw
tq

chuya@mama mimi3
tq

sukicida
kasih ni memang kalu tanya aje mesti sayang banyak raining

fackaladingdon
salam, tq

 
template by suckmylolly.com