Wednesday, September 17, 2008

EJI




abang n kasih selalu tanya kenapa photo eji x der lam story mama (blog) bukan anak aku aje yang tanya malah member aku pun nanya kenapa jarang nampak photo adik aku lam blog kakak dier. actually semenjak eji menukar haluan daripada kerja di bank ke syarikat minyak, eji tersangatlah busy nyer. lam sebulan mesti ader 2 3 kali gi outstation, gi kapal lah, dinner saner, dinner sini. schedule eji padat ngan segala mak nenek aktiviti. lagipun semenjak eji kerja kat sini bertambah-tambah sahabat handai serta kenalan itu juga penyebab busy dan x lekat kat umah. ader aje tempat yang eji gi. jadi kesimpulannya eji jarang dapat bersama kami sekeluarga, that whylah payah benar nak amik gambar dia coz dia x der selalu.




4 comments:

lily lotus said...

aii..salam kenal2 ;)
nice blog..can i link u?
kita link2 ekk..have a nice day!

PuteriSatu said...

salam CB..lama akak tak jengok blog CB....windu nak tengok telatah kasih....

kadang2 bila seorang ahli keluarga tak bersama...rasa rindu kan...

rasp said...

takpe..takde dlm blog tapi dlm hati sentiasa ada kan.. :D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily lotus
terima kasih sudi jenguk blog akak, akak pun dah link, tq yer

puteri satu
memang x best kalu x cukup korum

rasp
betul tu, tepat sekali

 
template by suckmylolly.com