Friday, September 12, 2008

GOOD NEWS

masuk opis aje ader good news from management, berita yang ditunggu-tunggu oleh semua kakitangan kat sini

as usual, kawan baik yang amat baik story mory pasal segala hal mak nenek yang berlaku selama 2 ari ni


gelak besar of cozlah kan, rezeki nak raya tu, semua staff pun mesti happy giler, senyum aje memanjang sampai ke telinga


tq very much, kami semua memang terharu dan suka sangat.
big smile ni also for my dearest rizal

18 comments:

rasp said...

ha! bila nak blanja nie *ihiks*

CuTeMiUt78 said...

hah..dapat bonus ler kann...kan...kan..

Pocket said...

err, sorry tp pocket dah baca tiga kali dah,
tp apa big news nya?
suma orang suka... wit la kot,
suma orang senyum.. hummmm...
bonus raya?

Shopaholic Mama said...

wow, you really look happy! dapat bonus ke?

Eida said...

akak..
dapat cuti ker.. atau dapat duit raya? emm apa ekk..

echah_syed said...

bonus yehaaaaaaaaaaa ! :p

atty's said...

ni mesti nak dpt bonus nieh..ehehhee

Mommy Lily said...

canteknya rambut diaa....

bendul said...

hohoho.. ni mesti dapat bonus raya byk nih..

Suki Cida said...

mesti dpt bonus ni... kan...kan..kan... bestnya.....raya sakan la yek!!!

Zaidi Zainal said...

siap senyum2 jer tu...dapat duit raya yek.....huhuhu

zino said...

dapat bonus raya ke?

lily.lulu said...

haa ..
nih mesti dapat bonus raya kan
:D

wati said...

i rasa u kena lawat:http://www.lovelylolitas.com

one love said...

yey

entah apa berita baiknya, tapi i'm hepi for u sis!

bonus ka?
hehehhehhe

TokNabe said...

Senyumnya sampai ke teliga tu... memang betul2 good news tu.

ezo said...

bukan main lebar lagi akak senyum kan..
:D

memang nmpk hepy sgt..
sy tumpang nyebok nak hepy jugak..
hehe..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
anytime, bila nak datang maju junction, ym akak yer

cutemiut78
betul tu pandai sungguh tekaan tu

pocket
ala pocket semua orang kerjaan dapat maka kak rose yang badan berkanun ni pun dapatlah

shopaholic mama
betul tu, memang yer, sebab tu saya happy giler

eida
dapat bonus lah sayang

echah
pandai pun

atty
tepat sekali tekaan atty

mommylily
terima kasih banyak-banyak

bendul
pandai pun

suki cida
tepat sekali

zaidi zainal
kira cam duit rayalah tu

zino
betul lah tu zino

lily.lulu
betul dik, best giler

wati
tq very much, saya suka sangat ngan lovelylolitas tu, harga dier berpatutan

onelove
tq very much dik

toknabe
good new yang dah 2 tahun kitaorang nunggu

ezo
terima kasih dik

 
template by suckmylolly.com