Tuesday, September 16, 2008

KAD RAYA



setengah hari aku duk makan gaji buta aje kat opis ari ni, i'm busy, busy duk nulis kad raya, dah 2 minggu pose baru terkial-kial nak buat. tu pun pas kena sound. kalu kat umah harus x leh buat coz banyak menda lain ternanti-nanti untuk dibuat. nasib baik boss aku baik giler, dia bagi lampu ijau. thanks bosss

5 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah sempat lagi akak tulis kad raya erk..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besnyerr da dpt da kad raye....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
sempat aper dah lambat giler dah ni dik


princess-n
terasa diingati kan

rasp said...

caiyok cb caiyok..sblum dateline dia kena antar tau.. 25 sept ni.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah kena cepat

 
template by suckmylolly.com