Tuesday, September 23, 2008

LULUS

sebenarnya saya rimas ngan kotak-kotak bawah meja ni, tapi disebabkan kasut-kasut tinggal kat lam tu, kenalah saya pejam mata aje setiap ari bila memandang kotak tu walaupun sakitnyer mata


seronok giler bila cuti dah lulus, sejak managment baru ni cuti susah sikit nak dapat, dulu kala senang giler, nak EL pun boleh, tapi sekarang ni EL x leh lebih dari 5 x setahun, kalu idak kena potong gaji. cuti lak dipendekkan, dari 20 hari turun kepada 14 hari x bangang ke namanyer tu. x tahulah aper nak jadi ngan company ni. nak benti pun dah sayang, dah tua-tua ni nak tukar kerja pun rasa penat dah. nanti nak nunggu confirm lah, masalah tu lah-masalah nilah.
tapi seri lagi best, x yah cuti raya, dia simpan cuti nak gi overseas next year.


9 comments:

aNnA_jaN said...

tahniah2....hiks...selamat beraya...

eddie dewanaga said...

gua cuti 3 ari je...
orang takde kampung la katakan.
:(

rumah mak just 30 min. away..

cendawanintim said...

tahniahhhhhh...

seri pi obersee watper??

sangat kepochi saya nih!

rhymee suhaili said...

Hi, Lama tak singgah sini. Selamat menyambut lebaran. Sekali-sekala share2 ler pic kasut di bwh meja tuh... :)

lily lotus said...

slmt beraya sakan!

nuarliesya said...

musti best kalau cuti dah luluskan..dah tak sabar nak coti raya nie...

Mama Mya said...

wah kak, kasut apa yg manyak sangat tue.. kalau rasa x nak pos maii sini hahahaha.. wah kawan akak tue (seri) nak pi overseas wah bestnye.. sonot yer cuti dah lulus.. kita pun x sabor gak nak raya nie hahahaha

wati said...

itulah company komunis namenye,,sama mcam company aku je..anyway cam mana dgn skit gigi tu?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

anan_jan
tq, selamat hari raya gak dik

eddie
aku cuti sampai 5hb die, seronok dapat balik kampung

cendawanintim
dia memang selalu makan angin kat overseas

rhymee suhaili
boleh, nanti kak rose share yer

lily lotus
selamat beraya gak lily

nuraliesya
x sabar nak balik kampung dan nak makan ketupat rendang

mama mya
tulah x sabau nak cuti raya, selamat hari raya

wati
sakit gigi ni giler lah wati sekejap on sekejap off

 
template by suckmylolly.com