Thursday, September 18, 2008

PAYAH BONAR

ibu maner yang x susah ati kalu anak-anak tido tanpa makan nasi lu. abang dah besar jadi senang nak bagi makan, tapi kasih ni bercinta nak bagi makan. aku kena kejutkan kasih gak suap makan nasi baru leh nyenyak tido. mata tengah ngantuk giler pun aku paksa gak soh makan. petang tadi memang lah kasih dah makan nasi beriani tapi sikit sangat, banyak yang tumpah daripada yang masuk ke mulut so consider x makan lah tu.

dikatup nyer mulut rapat-rapat coz marahkan mama dier yang kejutkan dari tido

but finally mengalah gak makan coz sambil suap aku bercerita pelbagai mak nenek storylah sampai nak habis satu mangkuk makan nasi ngan sup ayam


alhamdulillah sikit lagi nak abis, okeylah tu, kira kenyang bagi perut kasih yang kecik sangat tu, ha kasih pas ni nak tido sampai kul 11.00 pagi pun x der orang ganggu dah.

5 comments:

suw said...

sib baik nk makan tak kisah mamanyer yg suap..kalo nk papa gak yg suap..tak ker haru :P

sweetheart said...

huhuhu
mkn pon kena paksa yer..

Mama_Nofal said...

ok gak tu mau gk dia mkn..anak aku langsunggg dia siap tutup mulut ngan tgn xmo mkn, seksoooo

Superb GURU BaniHassim said...

budak kecik kalau susah makan mustila mak ayah riso ek??
camne nak besar...

tp lame2 selera dorg akan kembali btul, sihat la nanti...insyaAllah...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

suw
kalu cam tu 2 ari akak merajuk asyik nak berkepit ngan bf aje

sweetheart
bukan takat makan aje, mandi pun kena paksa

mama_nofal
memang payah nak bagi anak-anak makan ni

banihashim
tulah tunggu besar sikit kan

 
template by suckmylolly.com