Tuesday, September 02, 2008

POSING

posing lu kat luar sementara nak nunggu movie

see, kasih dah berjaya pujuk papa belikan jeans, terus pakai, tapi kalu dah beli untuk kasih, for abang kena lah ader jugak gak, so sorang satu ader plastik masing-masing, biar adil dan saksama

actually kitaorang kena tunggu 20 minit baru leh masuk, coz abang kan fobia nengok wayang kes dari gazet criter Jangan Pandang Belakang. dari hari tu, abang maner leh bawak nengok movie, asal masuk aje abang dah menangis ketakutan. so kitaorang biarkan criter WALL-E bermula lam 20 minit baru kitaorang masuk, at least masuk-masuk aje abang terus nampak cartoon, x der iklan-iklan dah.




abang pun dapat jeans jugak


2 comments:

cutemiut78 said...

la kisahnya..akhirnya dapat gak kasih pujuk papa ya.. kak best tak citer tu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

story tu memang best coz anak-anak akak tergelak giler nengok story tu

 
template by suckmylolly.com