Thursday, September 18, 2008

SAKIT GIGI

aku sakit gigi yang amat, so last nite x banyak photo yang aku snap, kasih dah pun tido, tinggal abang aje untuk didodoi

senang aje nak dodoikan abang, usapkan kat belakang maka tido lah abang ngan lenanya


8 comments:

lily lotus said...

tensen btul klau sakit gigi ni kan!

Sue@MamaMaryam said...

ala siannyer...nape bleh sakit??? seksa woo sakit gigi...x sanggup...

eddie dewanaga said...

sakit gigi time2 nak raya ni..?

kesian dia...
:(

saya said...

wahh..seksanya if sakit gigi ye... huhuhu...

CuTeMiUt78 said...

abg danish sleep cam dak bulat mirul tu.. nak tido..kena usap dulu belakangnya..

Nur a.k.a admansyah said...

thanks 4 visiting 3A & their mum
What's should I call u? I think we're same age dear...

Comey yr kids... sepasang!

suka popia? give me 5... hangus pun takper le yea?

Cik Puan Mimi said...

kesiannyer sakit gigi. mesti rasa serba tak kena kan.. posa tak harini?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

lily lotus
memang tension sangat, rasa cam nak cabut-cabut aje gigi ni

sue@mamamaryam
belum jumpa dentist lagi, tapi memang sakit gilerlah

eddie
tulah sakitlah time x raya ni dah lah bulan pose dekat nak raya lak tu

saya
memang seksa sangat-sangat dik

cutemiut78
kak rose rasakan, agaknya kebanyakkan budak mesti mak dia usap baru leh lena

nur a.k.a admansyah
call me rose aje, popia best lebih-lebih lagi kalu panas-panas

cik puan mimi
pose, tu yang sakit coz x dapat makan ubat

 
template by suckmylolly.com